Suomi
  • Suomi
  • Русский
  • Eesti
  • English

Ensi-ilta 11.06.2021

Yhdet vielä

/Druk

Ohjaaja Thomas Vinterberg

Traileri
Lisää katselulistaan

IMDB arvosana

7.8

  • FI, SV
Lajityyppi
Komedia
Kesto
1t 55min
Tähtimäärä
Thomas Bo Larsen, Mads Mikkelsen

EUROPEAN FILM AWARDS 2020 VOITTAJA: Paras elokuva, ohjaus (Thomas Vinterberg), käsikirjoitus ja miespääosa (Mads Mikkelsen).
GOLDEN GLOBE NIMITYS: Paras kansainvälisen elokuva.
BAFTA VOITTAJA: Paras kansainvälisen elokuva.

OSCAR-VOITTAJA: Paras kansainvälisen elokuva.

Mestarillisen tanskalaisohjaaja Thomas Vinterbergin uutuuselokuva YHDET VIELÄ on elokuva neljästä keski-ikäisestä ystävyksestä, jotka päättävät alkaa elää elämäänsä täysillä.

Erään teorian mukaan ihminen on parhaimmillaan ripaus alkoholia veressään. Neljän miehen ystäväporukka, kaikki lukion opettajia, päättää kokeilla kiehtovan teorian toimivuutta käytännössä. Drinkki notkistaa keski-ikäisen miehen jähmeän olemuksen ja siivittää urautuneet ajatukset uusiin sfääreihin, mutta ihmiskokeella on myös koskettavat ja kohtalokkaammat seurauksensa.

Tanskassa suurmenestykseen nousseen elokuvan on käsikirjoittanut nimekäs työpari Thomas Vinterberg (Jahti, Kommuuni) ja Tobias Lindholm ja sen pääosassa nähdään karismaattinen Mads Mikkelsen, joka palaa tämän elokuvan myötä takaisin Vinterbergin ohjaukseen ensimmäistä kertaa sitten Jahti-elokuvan.

YHDET VIELÄ tyhjensi joulukuussa 2020 European Film Awards -gaalan palkintopöydän voittamalla PARHAAN ELOKUVAN, PARHAAN OHJAUKSEN, PARHAAN KÄSIKIRJOITUKSEN ja PARHAAN MIESPÄÄOSAN palkinnot.

21. syyskuuta
Näytä lisää päivämääriä
Ensi-ilta 11.06.2021