<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-K5RCC8R&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>
Suomi
  • Suomi
  • Русский
  • Eesti
  • English

Ensi-ilta 29.11.2019

Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä (Anniskelu-K

/Knives Out (Anniskelu-K18)

Ohjaaja Rian Johnson

Traileri
Lisää katselulistaan

IMDB arvosana

6.8

  • EN
  • FI, SV
Lajityyppi
Rikoselokuva
Kesto
2t 10min
Tähtimäärä
Christopher Plummer, Chris Evans, Daniel Craig, Ana de Armas, Toni Collette, Michael Shannon, Katherine Langford, Jamie Lee Curtis, Don Johnson

ALKO-K18 - näytökset ovat tarkoitettu ainoastaan täysi-ikäisille. Kyseisissä näytöksissä on mahdollista nauttia elokuvateatterin kassalta ostettuja alkoholijuomia.

VEITSET ESIIN – KAIKKI OVAT EPÄILTYJÄ on nokkela nykypäivän murhamysteeri, jossa kuka vain voi olla syyllinen. Elokuva on ohjaaja Rian Johnsonin (Brick, Looper, The Last Jedi) kunnianosoitus kaikkien aikojen murhamysteerien mestarille, Agatha Christielle.

Tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey (Christopher Plummer) löydetään kuolleena kartanostaan hänen syntymäpäiväjuhliensa jälkeen. Utelias ja tyylikäs etsivä Benoit Blanc (Daniel Craig) ilmaantuu paikalle tutkimaan tapausta. Etsivä Blanc sukkuloi Harlanin ristiriitaisen perheen ja uskollisen palvelusväen välillä. Harhautusten ja itsekkäiden valheiden keskellä hän pyrkii paljastamaan Harlanin murhan taustalla olevan totuuden. VEITSET ESIIN – KAIKKI OVAT EPÄILTYJÄ on terävä rikostarina, joka saa yleisön arvailemaan loppuun asti kuka on syyllinen.

7. joulukuuta
Näytä lisää päivämääriä
Ensi-ilta 29.11.2019